Ny trappa i Uppsala

Den som behöver byta ut sin trappa måste inte köpa en standardtrappa ifrån ett byggvaruhus. Det finns företag som designar och specialbygger trappor efter kundernas önskemål. Nordiska trappor med hemsidan http://www.nordiskatrappor.se är ett sådant företag. En kund i Uppsala som vill byta ut sin trappa kan vända sig till dem för att få hjälp från den första idéskissen till den färdiga installationen.

Första steget är att boka ett hembesök som tar cirka trettio minuter. Kunden får därefter en offert med en 3D-ritning över hur trappan kommer att se ut. Nordiska trappor tillverkar alltifrån små trappor på enbart några steg till avancerade, måttanpassade konstruktioner. Kunder i Uppsala som behöver byta trappa kan alltså vända sig till företaget oavsett behov. Tack vare 3D-ritningen kan man sedan tillsammans komma fram till om det behövs göras några ändringar eller anpassningar.

I nästa steg byggs trappan och beroende på önskemål sätts den upp i antingen massiv ask eller massiv ek, som sedan lackas med matt parkett-lack för en maximal slittålighet. Behöver trappan målas för att passa in i den övriga boendemiljön lämpar sig ask bäst, medan ek är det träslag som ser mest smickrande ut i trävitt. Den kund i Uppsala som önskar en trappa med glasräcke får detta räcke i certifierat härdat glas. Glasräcken gör att trappan tar upp mindre visuellt utrymme, samtidigt som räcket blir säkert och elegant.

En skicklig person som gör-det-själv i Uppsala kan byta trappa på egen hand, men Nordiska trappors montörer har en lång erfarenhet och en gedigen kunskap i att montera trappor och gör detta på bästa sätt. Den kund i Uppsala som anlitar företaget för ett trappbyte har bara fördelar av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *